Flying with A Baby: Ταξιδιωτικές συμβουλές και συμβουλές

0
Flying with A Baby: Ταξιδιωτικές συμβουλές και συμβουλές

Το γλυκό μωρό σας αξίζει την προσοχή. Το να είσαι περήφανος γονιός και εσύ όταν πετάς με ένα μωρό.
Μερικές φορές, σε ένα αεροπλάνο τα παιδιά και οι γονείς τραβούν την προσοχή των συνεπιβατών για λάθος λόγους. Παιδιά που ουρλιάζουν – μπορεί να διαταράξουν τον ύπνο τους. Οι συνήθειες του κεφαλιού, του κουνίσματος του κεφαλιού και του κουνίσματος του σώματος των παιδιών μπορεί να φέρουν όλα σε δυσφορία. Τα παιδιά είναι παιδιά τελικά, θα κάνουν ό,τι θέλουν.

Αυτή η κατάσταση του Covid-19 έχει προσθέσει περισσότερο τις ανησυχίες των γονέων που πετούν με παιδιά. Στην πραγματικότητα, διανύουμε τις πιο δοκιμαστικές περιόδους στην ιστορία του ανθρώπινου είδους. Το ταξίδι έχει γίνει επικίνδυνο και το ταξίδι με παιδιά είναι πιο επικίνδυνο από ποτέ.

Εάν πετάτε με ένα μικρό παιδί ή μωρό, ακολουθούν μερικές ταξιδιωτικές συμβουλές και συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ταξιδέψετε άνετα και με ασφάλεια με το παιδί σας χωρίς να σας κοιτάζουν οι συνεπιβάτες.

1. Βοηθήστε το παιδί σας να κοιμάται αρκετά πριν επιβιβαστεί σε πτήση

Είναι σημαντικό να διατηρείτε το παιδί σας ήρεμο και χαλαρό κατά την πτήση. Ένας από τους πιο συχνούς λόγους που τα παιδιά κλαίνε είναι επειδή είναι υπερβολικά κουρασμένα. Το να είσαι ανήσυχος μπορεί να οδηγήσει σε εκρήξεις και άλλα ξεσπάσματα φαινομενικά παράλογης συμπεριφοράς. Βοηθήστε το παιδί σας να κοιμηθεί αρκετά πριν ξεκινήσει το ταξίδι. Ο ύπνος είναι μια συνήθεια και δεν μπορείς να τον πετύχεις από τη μια μέρα στην άλλη. Βοηθήστε το παιδί σας να αναπτύξει αυτή την υγιεινή συνήθεια πολύ πριν προγραμματίσετε.

2. Κλείστε μια απευθείας πτήση ή μια πτήση με μεγαλύτερη αναμονή

Τα παιδιά βαριούνται όταν τα βάζουν στην ίδια κατάσταση. Τους αρέσει η αλλαγή κάθε στιγμή, αλλά δεν μπορείτε να καταφέρετε να κάνετε το παιδί σας να επικεντρωθεί μόνο στα εξωτερικά πράγματα. Επομένως, κλείστε μια απευθείας πτήση ή μια πτήση με μεγαλύτερη αναμονή, όπου το παιδί σας μπορεί να βιώσει την αλλαγή, να κοιμηθεί και να χαλαρώσει σωστά.

3. Κάντε κράτηση εκ των προτέρων

Εάν είστε οικογένεια που ταξιδεύει με παιδιά, καλύτερα να καθίσετε μαζί. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για να κρατήσετε τις θέσεις σας ενωμένες. Κάντε κράτηση για όλους στην ίδια κράτηση. Όσο πιο μακριά κάνετε κράτηση, τόσο το καλύτερο. (Οι θέσεις περιορίζονται πιο κοντά στην ημέρα του ταξιδιού.

4. Επισκεφθείτε την τουαλέτα του αεροδρομίου πριν από την πτήση σας

Προβλήματα του εντέρου – η δυσκοιλιότητα, οι κολικοί ή το ευερέθιστο έντερο είναι κοινά σε παιδιά και νήπια, ιδιαίτερα εάν βασίζονται σε υπερβολική ποσότητα μαλακών και επεξεργασμένων τροφών. Η επίσκεψη στην τουαλέτα του αεροδρομίου θα βοηθήσει το παιδί σας να ανακουφιστεί από μια απροσδόκητη περιττή πίεση στην κοιλιά. Χρησιμοποιήστε διπλές πάνες για να το κάνετε χωρίς διαρροές. Επιτρέπεται 1 χειραποσκευή πάνας ανά παιδί με το μεγαλύτερο μέρος του μεταφορέα. Η διατήρηση ενός υγιούς εντερικού συστήματος είναι και πάλι μια συνηθισμένη υπόθεση. Αναπτύσσεται με την πάροδο του χρόνου σταδιακά. Βάλτε το παιδί σας να τρώει αρκετές φυτικές ίνες. Ζητήστε του να πιει πολλά υγρά για να βοηθήσει τις φυτικές ίνες να λειτουργήσουν καλύτερα.

Θα σας αρέσει να διαβάσετε αυτό: Πώς να παραμείνετε υγιείς ενώ ταξιδεύετε στο εξωτερικό το 2020;

5. Αγοράστε ένα ξεχωριστό κάθισμα αεροπλάνου για το παιδί σας

Αν και η πολιτική κρατήσεων πτήσεων των περισσότερων αεροπορικών εταιρειών επιτρέπει σε παιδιά 2 ετών και άνω που μπορούν να κάθονται στην αγκαλιά του γονέα τους να ταξιδεύουν δωρεάν, η κράτηση ξεχωριστής θέσης για το μωρό σας όχι απλώς κάνει το ταξίδι σας άνετο, αλλά αυξάνει και την ασφάλεια του μωρού σε περίπτωση που τυχόν αναταράξεις στον αέρα.

6. Φέρτε ένα σύστημα συγκράτησης για παιδιά (CRS) ή ένα παιδικό κάθισμα

Το CRS είναι ένα παιδικό κάθισμα ασφαλείας με σκληρή πλάτη που έχει εγκριθεί από την κυβέρνηση για χρήση τόσο σε μηχανοκίνητα οχήματα όσο και σε αεροσκάφη. Η FAA ελέγχει την έγκριση ορισμένων αλλά όχι όλων των ΗΣΚ. Βάλτε το παιδί σας στο σύστημα σύμφωνα με τις οδηγίες των μελών του πληρώματος. Το CRS προστατεύει το μωρό σας σε περίπτωση απροσδόκητων αναταράξεων. Οι αεροπορικές εταιρείες δεν χρεώνουν καμία χρέωση για τη μεταφορά ΗΣΚ μαζί σας. Ωστόσο, η αγορά ενός ξεχωριστού εισιτηρίου για το παιδί σας είναι ο μόνος τρόπος να εγγυηθείτε ότι θα μπορείτε να φέρετε και να χρησιμοποιήσετε ένα ΗΣΥ. Ορισμένες αεροπορικές εταιρείες το προσφέρουν στον επιβάτη με μωρό αλλά μόνο όταν έχουν αγοράσει ξεχωριστό εισιτήριο για το μωρό.

7. Φέρτε Carrycots

Εάν το μωρό σας είναι κάτω των 2 ετών, φέρτε κούνια για να κοιμηθεί κατά την πτήση. Οι κούνιες είναι κατάλληλες για μωρά 27,5 λίβρες (βάρος 12,5 κιλά). Ορισμένες αεροπορικές εταιρείες όπως η British Airways το παρέχουν δωρεάν. Εάν έχετε κρατήσει τη θέση σας σε θέση μεταφοράς, μπορείτε να ζητήσετε από το πλήρωμα καμπίνας ένα πορτμπαγκάζ.

8. Ζήτηση για Bassinets

Πολλές αεροπορικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της American Airlines (AA) διαθέτουν νιπτήρες για επιβάτες με βρέφη ή παιδιά ηλικίας έως 2 ετών. Ωστόσο, είναι διαθέσιμα με σειρά προτεραιότητας, πρώτης εξυπηρέτησης στην πύλη για ταξίδια και μόνο με ορισμένα επιλεγμένα αεροσκάφη. Τα αεροσκάφη 767-300, 777-200, 777-300 και 787 της αμερικανικής έχουν τις λεκάνες για τους επιβάτες που πετούν με ένα μωρό.
Λάβετε υπόψη σας ότι εάν φέρνετε τη μπανιέρα ή το βρεφικό κάθισμα του μωρού σας ως χειραποσκευή, πρέπει να στερεωθεί σφιχτά με ζώνη ασφαλείας για να φυλάσσεται σε κάθισμα αεροσκάφους. Το αντικείμενο πρέπει επίσης να πληροί περιορισμούς μεγέθους χειρός.

9. Φέρτε ένα καρότσι

Το καρότσι σάς βοηθά να μετακινηθείτε εύκολα με τις αποσκευές σας μόλις τις παραλάβετε από τον χώρο παραλαβής αποσκευών. με όλα τα αντικείμενα στο καρότσι μπορείτε να εστιάσετε καλύτερα στο μωρό σας. Οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες δεν χρεώνουν επιπλέον τέλη για ταξίδια με καρότσια.

10. Ελέγξτε τις ειδοποιήσεις ταξιδιωτικών συμβουλών και πρεσβειών

Το Υπουργείο Εξωτερικών μιας χώρας με βάση τους παράγοντες κινδύνου (Υγεία, Τρομοκρατία, Πολιτικές Αναταραχές, κ.λπ.), που σχετίζονται με το ταξίδι σε μια ξένη χώρα εκδίδει τις συμβουλές του για τους πολίτες της που ταξιδεύουν. Στις ΗΠΑ, το έργο αναλαμβάνει το Υπουργείο Εξωτερικών. Από τους τέσσερις τύπους ταξιδιωτικών συμβουλών που εκδίδει, το Επίπεδο 3 (Σκεφτείτε να ταξιδέψετε) και το Επίπεδο 4 (Μην ταξιδεύετε) χρειάζονται την προσοχή κάθε ταξιδιώτη στις ΗΠΑ. Πρέπει να αποφύγετε να ταξιδεύετε σε προορισμό με το Level 4 Travel Advisory. Ωστόσο, ανεξάρτητα από τη συμβουλή, πρέπει να αποφύγετε να επισκεφθείτε έναν προορισμό με κίνδυνο για την υγεία, λαμβάνοντας υπόψη την ευαισθησία των παιδιών σε μόλυνση ή ασθένεια. Ο ιστότοπος της πρεσβείας σας μπορεί επίσης να σας ειδοποιήσει σχετικά με τυχόν προβλήματα ασφάλειας στη χώρα προορισμού σας.

11. Λάβετε ταξιδιωτική ασφάλιση υγείας

Πρέπει να εγγράψετε το μωρό σας στην ταξιδιωτική ασφάλιση υγείας. Μην αποκρύπτετε καμία πληροφορία σχετικά με την υγεία της οικογένειάς σας με τον ασφαλιστή σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τυχόν απροσδόκητα ιατρικά έξοδα εάν παραστεί ανάγκη.

Θα σας αρέσει να διαβάσετε αυτό: Πώς μπορώ να ενισχύσω το ανοσοποιητικό μου σύστημα πριν ταξιδέψω;

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar