Τα 10 κορυφαία μέρη για επίσκεψη στον κόσμο

0
Τα 10 κορυφαία μέρη για επίσκεψη στον κόσμο

Ο κόσμος είναι γεμάτος ομορφιά, εκπλήξεις και καλά πράγματα. Θέλετε να τα εξερευνήσετε; Η Cheapfaremart παρουσιάζει μια συλλογή από τα μέρη με τις περισσότερες επισκέψεις για να σας βοηθήσει να κάνετε μια επιλογή που θα κάνει την εμπειρία των διακοπών σας ικανοποιητική.

1. Μπανγκόκ

Η Μπανγκόκ συνεχίζει να ηγείται μεταξύ των κορυφαίων πόλεων προορισμού για τέσσερα χρόνια, σύμφωνα με την έκθεση Global Destination Cities Index (GDCI) 2019 της Mastercard. Η Μπανγκόκ είναι η πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης. Διατηρεί τη θέση της στις 3 κορυφαίες πόλεις για επίσκεψη στον κόσμο από το 2010. Η πόλη υποδέχτηκε περίπου 22,78 εκατομμύρια διεθνείς επισκέπτες που διανυκτερεύτηκαν το ημερολογιακό έτος 2019. Συλλέξτε περισσότερες ταξιδιωτικές πληροφορίες για την Μπανγκόκ.

Μπανγκόκ τη νύχτα

2. Παρίσι

Το Παρίσι διατήρησε την κυριαρχία του ως μία από τις δημοφιλείς πόλεις για επίσκεψη στον πλανήτη. Μαζί με το Λονδίνο και την Μπανγκόκ, παραμένει στην πρώτη 3άδα από το 2010. Η πόλη προσέλκυσε 19,10 εκατομμύρια διεθνείς επισκέπτες κατά τη διάρκεια της νύχτας σύμφωνα με την έκθεση. Συλλέξτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ταξίδια στο Παρίσι, συμπεριλαμβανομένων των προσφορών πτήσεων, αεροδρόμια, αεροπορικές εταιρείες, χρόνο πτήσης, απόσταση πτήσης κ.λπ. στη σελίδα μας με τίτλο Φτηνές πτήσεις προς Παρίσι.

Πύργος του Άιφελ στο Παρίσι

3. Λονδίνο

Το Λονδίνο έχει διατηρήσει τη θέση του ως μία από τις 3 κορυφαίες πόλεις για επίσκεψη σύμφωνα με το GDCI. Η πόλη υποδέχθηκε 19,09 εκατομμύρια επισκέπτες το 2019. Το Λονδίνο εξυπηρετείται από πολλά αεροδρόμια. Οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν διεθνείς πτήσεις έχουν το Λονδίνο ως πόλη εστίασης ή αεροδρόμιο κόμβου. Επισκεφτείτε αυτήν τη σελίδα του Ταξιδιωτικού Οδηγού του Λονδίνου που καλύπτει τις καλύτερες προσφορές πτήσεων, τις καλύτερες εποχές, πληροφορίες για το κλίμα, αεροδρόμιο, αεροπορική εταιρεία, κορυφαία αξιοθέατα, απόσταση και άλλες ζωτικής σημασίας πληροφορίες.

η γέφυρα του Λονδίνου

4. Ντουμπάι

Με το παρατσούκλι «Πόλη του Χρυσού», το Ντουμπάι έχει διατηρήσει την κυριαρχία του στον παγκόσμιο τουρισμό, παραμένοντας στη λίστα των 10 πόλεων με τις περισσότερες επισκέψεις για πολλά χρόνια. Στην τρέχουσα λίστα του GDCI, το Ντουμπάι κατατάσσεται ως η 4η πόλη που προσελκύει τον μεγαλύτερο αριθμό διεθνών επισκεπτών για μια νύχτα. Το Ντουμπάι είναι μια κοσμοπολίτικη πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) με οικονομία που καθοδηγείται από το εμπόριο, τον τουρισμό, την αεροπορία, τα ακίνητα και τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες. Η Emirates και η Jetblue Airways πραγματοποιούν απευθείας πτήσεις προς το Ντουμπάι από τις ΗΠΑ.

Παραδοσιακή γέφυρα στο παζάρι της παλιάς πόλης του Ντουμπάι

5. Σιγκαπούρη

Υποδεχόμενοι 14,67 εκατομμύρια διεθνείς επισκέπτες το 2019, η Σιγκαπούρη, μια πόλη-κράτος στη Νοτιοανατολική Ασία, κατατάχθηκε ως η 5η πόλη που προσελκύει τον μεγαλύτερο αριθμό διεθνών επισκεπτών που διανυκτερεύουν. Η Σιγκαπούρη έχει τέσσερις επίσημες γλώσσες: Αγγλικά, Μαλαισιανά, Μανδαρινικά και Ταμίλ. Η μαλαισιανή είναι η μητρική γλώσσα. Διαβάστε τον Ταξιδιωτικό Οδηγό της Σιγκαπούρης για να μάθετε τουριστικά στοιχεία της Σιγκαπούρης, την καλύτερη στιγμή για επίσκεψη, κορυφαία μέρη για να δείτε, προσφορές πτήσεων, αεροδρόμια, επιλογές εναέριας σύνδεσης από διάφορα μέρη του κόσμου.

Σιγκαπούρη

6. Κουάλα Λουμπούρ

Η Κουάλα Λουμπούρ, στην καθομιλουμένη ως KL, είναι μια ομοσπονδιακή επικράτεια και η πρωτεύουσα της Μαλαισίας. Μετά τη Σιγκαπούρη, η Κουάλα Λουμπούρ είναι η 2η πόλη που προσελκύει τον μεγαλύτερο αριθμό διανυκτερεύσεων παγκοσμίως. Η πόλη προσέλκυσε 13,79 εκατομμύρια ταξιδιώτες το 2019. Η Bahasa Malaysia είναι η κύρια γλώσσα στην Κουάλα Λουμπού. Ωστόσο, τα αγγλικά έχουν γίνει η πρώτη γλώσσα των κατοίκων της Μαλαισίας. Αυτό κάνει την πόλη ένα φιλικό μέρος για εξερεύνηση. Η σελίδα Προσφορές πτήσεων στην Κουάλα Λουμπούρ μπορεί να σας βοηθήσει στον προγραμματισμό των διακοπών σας.

Κουάλα Λουμπούρ

7. Νέα Υόρκη

Η Νέα Υόρκη, όπου βρίσκεται το διάσημο Άγαλμα της Ελευθερίας, βρίσκεται σε ένα από τα μεγαλύτερα φυσικά λιμάνια του κόσμου, το λιμάνι της Νέας Υόρκης. Το μέρος υποδέχθηκε 13,60 εκατομμύρια διεθνείς επισκέπτες το 2019. Η Νέα Υόρκη είναι μια εξέχουσα τοποθεσία γυρισμάτων για την αμερικανική αλλά και τη διεθνή βιομηχανία ψυχαγωγίας. Καταγράψτε περισσότερες ταξιδιωτικές πληροφορίες στη Νέα Υόρκη, συμπεριλαμβανομένων των καλύτερων προσφορών πτήσεων, των επιλογών αεροδρομίων αναχώρησης και άφιξης, αεροπορικών εταιρειών, καλύτερες ώρες για επίσκεψη, κορυφαία αξιοθέατα και πολλά άλλα, προτού κλείσετε την πτήση σας για Νέα Υόρκη.

Τηλεσκόπιο με τον ορίζοντα της πόλης της Νέας Υόρκης

8. Κωνσταντινούπολη

Η Κωνσταντινούπολη, παλαιότερα γνωστή ως Βυζάντιο και Κωνσταντινούπολη, είναι η πολυπληθέστερη πόλη της Τουρκίας και το οικονομικό, πολιτιστικό και ιστορικό κέντρο της χώρας. Η Κωνσταντινούπολη είναι μια διηπειρωτική πόλη στην Ευρασία, που απλώνεται στα στενά του Βοσπόρου (που χωρίζει την Ευρώπη από την Ασία) μεταξύ της Θάλασσας του Μαρμαρά και της Μαύρης Θάλασσας. Η πόλη δέχτηκε 13,40 εκατομμύρια επισκέπτες μια νύχτας το 2019. Το ποσοστό των επισκεπτών μειώθηκε από 13,40 το 2018 σε 8,14. Δείτε τις καλύτερες προσφορές πτήσεων προς την πόλη. Η σελίδα περιέχει επίσης πληροφορίες για τις καλύτερες ώρες για επίσκεψη, κορυφαία αξιοθέατα, επιλογές για φαγητό και νυχτερινή ζωή.

Όμορφη γυναίκα κάνει κρουαζιέρες στο πορθμείο με θέα τη γέφυρα Γαλατά Κωνσταντινούπολη, Τουρκία

9. Τόκιο

Αρχικά ένα ψαροχώρι με το όνομα Έντο, το Τόκιο έχει γίνει μια από τις πόλεις με τις περισσότερες επισκέψεις. Περίπου 12,9 εκατομμύρια διεθνείς επισκέπτες διανυκτέρευσης ήρθαν στην πόλη το 2019. Το Τόκιο είναι η πρωτεύουσα και η πιο πυκνοκατοικημένη πόλη της Ιαπωνίας. Η πόλη έχει φιλοξενήσει πολλές διεθνείς εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων των Θερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 1964 και τριών Συνόδων Κορυφής της G7 (1979, 1986 και 1993). είχε επίσης οριστεί να φιλοξενήσει τους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020, οι οποίοι αναβλήθηκαν λόγω της πανδημίας Covid-19. Ελέγξτε πληροφορίες για πτήσεις προς Τόκιο.

Τόκιο, Ιαπωνία

10. Αττάλεια

Η Αττάλεια είναι η πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας της στην Τουρκία στη Μέση Ανατολή Ασία. Βρίσκεται στη νοτιοδυτική ακτή της Ανατολίας που συνορεύει με τα βουνά του Ταύρου, η Αττάλεια είναι η μεγαλύτερη τουρκική πόλη στις ακτές της Μεσογείου έξω από την περιοχή του Αιγαίου. Η πόλη υποδέχτηκε 12,41 εκατομμύρια επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Περισσότερες πληροφορίες για το ταξίδι στην Αττάλεια είναι διαθέσιμες για να σας βοηθήσουν να προγραμματίσετε το ταξίδι σας.

Παραλία της Αττάλειας

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar