Ταξίδια μετά την πανδημία | Cheapfaremart

0
Ταξίδια μετά την πανδημία |  Cheapfaremart

Ο Covid-19 έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τα ταξίδια και τους ταξιδιώτες. Η έρευνα στις ιατρικές επιστήμες και ο εμβολιασμός μεγάλης κλίμακας έχουν οδηγήσει σε κάποια ελπίδα. Ωστόσο, η μάχη συνεχίζεται. Η εμφάνιση των νέων παραλλαγών σε πολλές περιοχές του κόσμου είναι ανησυχητική. Οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί υπό την καθοδήγηση της κυβέρνησης εξακολουθούν να είναι ένα κοινό πράγμα.

Είναι πλέον προϋπόθεση για τους ταξιδιώτες να έχουν πιστοποιητικό που να δείχνει ότι έχουν εμβολιαστεί πλήρως πριν εισέλθουν ή εξέλθουν από τα σύνορα. Αυτό γίνεται για να ελεγχθεί η εξάπλωση του ιού Covid-19 από τη μια χώρα στην άλλη. Τα ταξίδια μετά την πανδημία ενδέχεται να επηρεαστούν σημαντικά. Το ταξίδι για να παραμείνει ένα μακρινό όνειρο για τους μη εμβολιασμένους. Πολλές αρχές αεροδρομίων παραμένουν σε επαγρύπνηση για αυτό το θέμα.

Ακολουθεί μια σύνοψη των ταξιδιωτικών σκηνών μετά την πανδημία.

Εγχώριο vs διεθνή

Πολλοί άνθρωποι προτιμούν στις μέρες μας να ταξιδεύουν εντός της χώρας τους αντί να πηγαίνουν στο εξωτερικό. Αυτό συμβαίνει για προφανείς λόγους, όπως είναι τρομακτικό να ταξιδεύεις σε μεγάλες αποστάσεις ενώ είναι ενεργή μια παγκόσμια πανδημία. Διεθνές ή εγχώριο – ανεξάρτητα από το πού σκοπεύετε να επισκεφθείτε, ελέγξτε τον κίνδυνο για την υγεία στον προορισμό σας πριν κάνετε κράτηση για τις πτήσεις σας. Το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε την τρέχουσα κατάσταση ταξιδιωτικούς κινδύνους που σχετίζονται με την υγεία, την ασφάλειακ.λπ., στον προορισμό σας.

Μεγάλες ουρές στα γραφεία μετανάστευσης

Οι άνθρωποι που σχεδιάζουν για διεθνείς πτήσεις αντιμετωπίζουν ατελείωτες ουρές. Αυτό συμβαίνει στα γραφεία που εκδίδουν βίζες. κατά την άφιξη στον προορισμό σε ορισμένες χώρες, πρέπει να πάει κανείς σε καραντίνα για ένα ορισμένο διάστημα κατά τη διεξαγωγή των δοκιμών. Ορισμένες χώρες έχουν δημιουργήσει θαλάμους απομόνωσης για ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοικοί τους. Αυτό έχει προκαλέσει τόση κίνηση στα αεροδρόμια και στις αντίστοιχες αρχές τους.

Συζήτηση για τα εμβόλια

Ορισμένες χώρες έχουν δείξει συγκρούσεις ως προς το τι προτιμούσαν πράγματι για τους ταξιδιώτες που φτάνουν στη χώρα τους. Η συζήτηση σχετικά με το ποια εμβόλια είναι καλύτερα σε σύγκριση με άλλα εμβόλια έχει εντείνει αυτό. Οι ταξιδιώτες μπορεί να έχουν ήδη εμβολιαστεί, αλλά μπορεί να μην τους επιτρέπεται να εισέλθουν σε μια συγκεκριμένη χώρα λόγω του τύπου εμβολιασμού που έλαβαν.

Απρόβλεπτες εποχές ταξιδιού

Ο Covid-19 έχει αποδειχθεί πεισματάρης και ποικίλλει πολύ από καιρό σε καιρό, με αποτέλεσμα να ποικίλλουν οι ώρες που είναι βολικές για ταξίδια. Ας υποθέσουμε ότι σκοπεύετε να ταξιδέψετε σε μια συγκεκριμένη εποχή. Σε αυτήν την περίπτωση, τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν τόσο γρήγορα λόγω των αυξημένων αναφερόμενων περιπτώσεων που αναγκάζουν την κυβέρνηση να επιβάλει ένα νέο σύνολο κανονισμών εντός και εκτός, καθώς παρακολουθούν την εξάπλωση της νόσου. Αυτό μπορεί να σας αναγκάσει να επαναπρογραμματίσετε ή να ακυρώσετε τα ταξιδιωτικά σας σχέδια επειδή μπορεί να μην σας βολεύει να το κάνετε. Εάν επιβεβαιώνετε την ταξιδιωτική σας κράτηση, φροντίστε να αγοράσετε ευέλικτα αεροπορικά εισιτήρια ή άλλα εισιτήρια.

Ένα διαφορετικό στυλ συσκευασίας

Αν ετοιμάζετε βαλίτσες για να πάτε διακοπές σε μια παραλία στις Μπαχάμες, ίσως να ξανασκεφτείτε να ετοιμάσετε τα απαραίτητα για το ταξίδι. Αντί να πακετάρετε μόνο τα μαγιό σας, ίσως χρειαστεί τώρα να φορέσετε τόνους μάσκες, απολυμαντικά μπουκάλια απολυμαντικών χεριών. Μπορεί να είναι το νέο φυσιολογικό για εσάς να σκουπίζετε τον χώρο καθιστικού σας ενώ επιβιβάζεστε σε αεροπλάνο για να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τη μόλυνση από τον κορωνοϊό. Το τακτικό πλύσιμο των χεριών σας είναι ένα από τα μέτρα ασφαλείας για τη διατήρηση του ιού σε χαμηλά επίπεδα. Αλλά λαμβάνοντας υπόψη ότι μπορεί να ταξιδεύετε για μίλια για πολλές ώρες, το να μεταφέρετε σαπούνι και νερό μπορεί να μην είναι το στυλ που πρέπει να πάτε. Αντίθετα, ένα μπουκάλι απολυμαντικό που προτιμάτε θα ήταν βολικό.

Επειδή οι άνθρωποι έχουν διαφορετικές απόψεις για αυτήν την πανδημία, μπορεί να διαπιστώσετε ότι ορισμένες αεροπορικές εταιρείες μπορεί να αρχίσουν να συμβουλεύουν τους πελάτες τους να βάλουν συγκεκριμένες μάσκες. Θα χρειαστεί να γνωρίζετε ποια είναι απαραίτητη για ποια αεροπορική εταιρεία. Έτσι, κατά τη συσκευασία, μπορεί να χρειαστείτε μια ποικιλία από μάσκες ενώ μετακινείστε από τη μια περιοχή στην άλλη, έχοντας κατά νου ότι θα συμβαδίζει με τις οδηγίες της αρχής τους.

Διακρίσεις από την κοινωνία και το περιβάλλον

Φανταστείτε το βλέμμα που μπορεί να έχει κάποιος όταν έχετε επιβιβαστεί σε αεροπλάνο και τυχαίνει να βήχετε ή να φτερνίζεστε. αυτή η εικόνα και μόνο στο μυαλό φαίνεται απογοητευτική. Οι ταξιδιώτες μπορεί να αντιμετωπίσουν πολύ στίγμα από άλλους ταξιδιώτες ή ακόμα και άτομα που περιβάλλουν το ταξίδι τους μόνο και μόνο επειδή τυχαίνει να έχουν γρίπη ή ακόμη και να λένε συμπτώματα κοινού κρυολογήματος. Εάν οι άνθρωποι βρεθούν σε τέτοιες καταστάσεις, μπορεί να αναγκαστούν να ακυρώσουν τις πτήσεις τους ή ακόμη και να μην εμφανιστούν στις πτήσεις για να αποφύγουν την αμηχανία.

Φανταστείτε αυτές τις καταστάσεις και πώς θα επηρεάσουν τα ταξίδια στο προσεχές μέλλον λόγω αυτής της πανδημίας.

Η διαδικασία ανάκτησης είναι τόσο αβέβαιη

Πολλοί παράγοντες μπορεί να καταλήξουν να εμποδίζουν τον κόσμο να ανακάμψει από αυτήν την πανδημία. Τα ταξίδια μπορεί να μην επανέλθουν κανονικά σύντομα, και αυτό μπορεί να συμβαίνει επειδή ορισμένες περιοχές μπορεί να επουλωθούν γρηγορότερα από άλλες, καθιστώντας τόσο δύσκολο να προβλέψουμε τα ταξίδια μετά την πανδημία. Το ίδιο ισχύει και για άλλες χώρες που αναρρώνουν ταχύτερα από άλλες χώρες, ένας από τους παράγοντες που προκαλεί αυτήν την κατάσταση είναι το πώς άλλες χώρες έχουν καλύτερα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης από άλλες χώρες. Ως αποτέλεσμα, φαίνεται να αντιμετωπίζουν αυτήν την πανδημία με υψηλότερο ρυθμό.

Μερικές χώρες όπως οι τριτοκοσμικές μπορεί να μην είναι τόσο τυχερές. Ο ρυθμός ανάκτησης είναι αργός εκεί. Αυτό προκαλείται και από τη χορήγηση εμβολίων. Το πρόγραμμα εμβολιασμού τους δεν είναι αποτελεσματικό ή επιθετικό. Το κλίμα και οι διαφορετικές καιρικές συνθήκες θα επηρεάσουν επίσης την ανάκαμψη σε διάφορες περιοχές

Προτεινόμενη ανάγνωση: Η ζωή μετά τον COVID-19

Αναβάθμιση σε αεροπορικές εταιρείες

Πολλοί ταξιδιώτες θα αρχίσουν να είναι πολύ προσεκτικοί σχετικά με το πόσο ασφαλείς θα είναι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους όταν θεωρηθεί ευνοϊκό για ταξίδι μετά την πανδημία. Όταν ξαναρχίσουν οι πτήσεις ρουτίνας, οι αεροπορικές εταιρείες ενδέχεται να αναγκαστούν να ξεκινήσουν την αναθεώρηση για την αναβάθμιση των συστημάτων τους, ειδικά για την ενίσχυση της διείσδυσης. Αυτό θα είναι ένα σημαντικό μέτρο για να διαβεβαιώσουν τους πελάτες τους ότι θα είναι ασφαλείς ενώ θα πετούν μαζί τους για μεγαλύτερες αποστάσεις.

Περίληψη

Τα ταξίδια μετά την πανδημία μπορεί να μην επιστρέψουν ποτέ σε αυτό ακριβώς που είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια πριν από τον Covid. Θα γίνεται πιο δύσκολο όσο περνάει ο καιρός, αλλά είτε μας αρέσει είτε όχι, δεν θα έχουμε άλλη επιλογή από το να προσαρμοστούμε σε αυτόν τον νέο τρόπο ταξιδιού.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar