Πώς να βρείτε φτηνές πτήσεις;

0
Πώς να βρείτε φτηνές πτήσεις;

Η επιλογή του σωστού προορισμού, τα κορυφαία αξιοθέατα και δραστηριότητες του προορισμού, η σωστή ταξιδιωτική εταιρεία, το σωστό σακίδιο και τα σωστά μέρη για να μείνετε – όλα είναι σημαντικά, αλλά σίγουρα υπάρχει κάτι πιο σημαντικό. Εικασία? Ναι, παίρνει φθηνά αεροπορικά εισιτήρια.

Δεδομένου ότι η αεροπορική κράτηση αφαιρεί το μεγαλύτερο κομμάτι του προϋπολογισμού των διακοπών σας, δεν μπορείτε να το θεωρήσετε δεδομένο. Ακολουθούν ταξιδιωτικές συμβουλές για το πώς να βρείτε φτηνές πτήσεις, αν όχι φθηνές πτήσεις, τουλάχιστον ένα αεροπορικό εισιτήριο κάτω του μέσου όρου.

1. Να είστε ευέλικτοι με τις ημερομηνίες και τις ώρες του ταξιδιού σας

Τα αεροπορικά εισιτήρια κυμαίνονται ανάλογα με την ημέρα, την εβδομάδα, το μήνα ή το έτος αναχώρησης της πτήσης. Προσεχείς διακοπές, (όπως Χριστούγεννα, Παραμονή Πρωτοχρονιάς, Ευχαριστίες ή τέταρτη Ιουλίου), καλοκαιρινές ή ανοιξιάτικες διακοπές, αθλητικές εκδηλώσεις ή μια δραστική αλλαγή στις καιρικές συνθήκες όπως ο πρόσφατος τυφώνας Ντόριαν στις ακτές της Φλόριντα, Τζορτζίνα και Νότια Καρολίνα, Βόρεια Καρολίνα, Βιρτζίνια – είναι μερικοί από τους βασικούς παράγοντες που ενεργοποιούν τη ζήτηση για αεροπορικά εισιτήρια. Η διοίκηση των αεροπορικών εταιρειών δεν είναι χαζή, ήξερε πολύ καλά πώς να κερδίζει χρήματα από μια δεδομένη κατάσταση ή τάση, και κατά συνέπεια αυξάνουν ή μειώνουν τον ναύλο. Εάν παραλείψετε αυτούς τους χρόνους, ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις είναι πέρα ​​από τον έλεγχό σας, μπορείτε να εξοικονομήσετε πολλά στο αεροπορικό σας εισιτήριο.

2. Να είστε ευέλικτοι με τον προορισμό σας

Αν σκέφτεστε διακοπές, αναζητήστε αεροπορικά εισιτήρια για πολλούς προορισμούς ανάλογα με το είδος της εμπειρίας που θέλετε να έχετε. Για παράδειγμα, για τους λάτρεις της παραλίας, υπάρχουν πολλοί παραλιακοί προορισμοί: Παραλία Bondi (Σίδνεϊ), Παραλία Elwood (Μελβούρνη), Noosa Main Beach (Sunshine Coast) και ούτω καθεξής. Εάν είστε ένας από αυτούς, αναζητήστε πτήσεις από την πόλη σας προς Σίδνεϊ, Μελβούρνη, Main Beach ή οποιαδήποτε άλλη πόλη της Αυστραλίας με παραλίες ανάλογα. Εάν είστε ανοιχτοί στην εξερεύνηση του κόσμου, θα έχετε περισσότερες επιλογές. Αναζητήστε τη φθηνότερη πτήση και ξεκινήστε μια υπέροχη εμπειρία σε προσιτό προϋπολογισμό.

3. Fly budget carriers

Σήμερα, οι αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους εκτελούν τα περισσότερα δρομολόγια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού. Εάν ταξιδεύετε με μια οικονομική αεροπορική εταιρεία, θα πρέπει να καταλάβετε πώς αυτές οι αεροπορικές εταιρείες αποκομίζουν κέρδη. Σε λιγότερο χώρο, προσπαθούν να βάλουν όσο το δυνατόν περισσότερες θέσεις. Κατά την επιβίβαση μπορεί να νιώσετε τους επιβάτες να στριμώχνονται μέσα στο αεροσκάφος – ο χώρος για τα πόδια (κάθισμα) και το πλάτος του καθίσματος είναι μικρότερα από αυτό που θα περίμενε κανείς στην business class. Καταργούν επίσης ορισμένες υπηρεσίες επί του εδάφους και κατά την πτήση. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη το ένα τρίτο ή το ένα τέταρτο ναύλων, σε πολλές περιπτώσεις χρεώνουν το οικονομικό εισιτήριο, αυτό είναι αποδεκτό. Επιπλέον, οι οικονομικές εταιρείες μπορούν να θέσουν περιορισμούς στην εκ των προτέρων εκχώρηση θέσεων, αλλαγές ημερομηνίας αναχώρησης ή ακύρωση. Τις περισσότερες φορές επιτρέπουν την αλλαγή ή την ακύρωση εισιτηρίου με κόστος. Δημοφιλείς εταιρείες χαμηλού κόστους με έδρα τις ΗΠΑ είναι οι Spirit, Southwest, Frontier, JetBlue Airways και Virgin American.

4. Μην πετάτε πάντα απευθείας

Η διακοπή μιας διαδρομής πτήσης, μερικές φορές αποδίδει. Για παράδειγμα, εάν πετάτε προς Άμστερνταμ (AMS) από το JFK της Νέας Υόρκης, μπορείτε να χωρίσετε την πτήση σε δύο μέρη – JFK προς IST (Κωνσταντινούπολη) ή Βρυξέλλες (ZYR) και IST ή ZYR προς Άμστερνταμ. Εάν το ταξιδιωτικό σας σχέδιο σας επιτρέπει, αντί να πετάτε απευθείας ή απευθείας, μπορείτε να επιλέξετε το JFK προς το AMS με πτήση ανταπόκρισης. Ελέγξτε τους αεροπορικούς ναύλους τόσο με τις επιλογές απευθείας όσο και με τις επιλογές σύνδεσης και στοιχηματίστε για αυτό που είναι σωστό. Τι κάνει τις πτήσεις ανταπόκρισης να γίνονται φθηνότερες; Αυτή είναι μια έγκυρη ερώτηση. Τρία επιχειρήματα είναι υπέρ της. Πρώτον, δεν υπάρχουν πολλοί πελάτες για πτήσεις ανταπόκρισης. Δεύτερον, τα αεροσκάφη που λειτουργούν σε σύντομη διαδρομή έχουν περισσότερους χρόνους ολοκλήρωσης, πράγμα που σημαίνει περισσότερες επιχειρήσεις. Τρίτον, οι πτήσεις ανταπόκρισης συχνά είναι πιο απασχολημένες, καθώς οι αερομεταφορείς έχουν την ευκαιρία να πάρουν επιβάτες και από το αεροδρόμιο ενδιάμεσης στάσης.

5. Αναχώρηση προς ή από κοντινά αεροδρόμια

Όταν πετάτε από ή προς πόλεις με πολλά αεροδρόμια, έχετε περισσότερα δρομολόγια πτήσεων. Για παράδειγμα, από το JFK στο Λονδίνο, όπου και οι δύο πόλεις έχουν πολλά αεροδρόμια, μπορείτε να έχετε επιλογές διαδρομών όπως JFK προς LHR, EWR (κοντινό αεροδρόμιο) προς LHR, JFK προς LGW, EWR προς LGW κ.λπ. Χρησιμοποιήστε τη μηχανή κρατήσεων πτήσεων για να δείτε ποιες είναι οι περισσότερες επιλογές πτήσεων από Νέα Υόρκη προς Λονδίνο. Όταν παραμένετε ευέλικτοι με το αεροδρόμιο αναχώρησης ή άφιξης, η πιθανότητα να βρείτε μια φθηνή πτήση αυξάνεται. Μπορεί να απαιτήσει κάποια οδικά ταξίδια, καθώς όλα τα αεροδρόμια μπορεί να μην έχουν ίση απόσταση. Ωστόσο, εάν σας βοηθά να εξοικονομήσετε χρήματα, δεν υπάρχει κανένα κακό να λάβετε λίγο πόνο.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar