Ο καλύτερος τουρισμός της Μαδρίτης 2021

0
Ο καλύτερος τουρισμός της Μαδρίτης 2021

Το Faro de Moncloa, το κτίριο παρατήρησης ύψους 110 μέτρων σάς επιτρέπει να αγγίξετε το ύψος του ενθουσιασμού και της διασκέδασης στις διακοπές σας στη Μαδρίτη. Χτίστηκε από τον αρχιτέκτονα Salvador Pérez Arroyo το 1992 ως πύργος μετάδοσης, έχει γίνει ένα από τα κορυφαία αξιοθέατα της Μαδρίτης.

Το να ανεβείτε στο κατάστρωμα παρατήρησης Faro de Moncloa μέσω ενός πανοραμικού ανελκυστήρα με γυάλινα παράθυρα, που κινείται με ταχύτητα 90 μέτρων σε 50 δευτερόλεπτα είναι μια αρκετή εμπειρία. Ο ανελκυστήρας τερματίζει στα 92 μέτρα ύψος.

Το ύψος του κτιρίου σας προσφέρει μια υπέροχη θέα της πόλης έως και 100 χιλιόμετρα, υπό την προϋπόθεση ότι ο καιρός είναι καθαρός. Μπορείτε εύκολα να δείτε σημαντικά αρχιτεκτονικά αξιοθέατα, όπως το Βασιλικό Παλάτι, τον Καθεδρικό Ναό La Almudena, το κτίριο Telefónica στη Gran Vía, την επιχειρηματική περιοχή Cuatro Torres και άλλα μέρη.

Ωρες λειτουργίας

Τρίτη-Κυρ.: 9:30 π.μ.-8 μ.μ. (τελευταία είσοδος 19:30). Κλειστά τη Δευτέρα (εκτός από ειδικές εκδηλώσεις). Ανοιχτά τη Δευτέρα 14 Μαΐου.

Τιμή εισιτηρίου

Γενικός: 3,53 $
Μειωμένος: 1,77 $ για άτομα ηλικίας 7 έως 14 ετών, άνεργους, άνω των 65 ετών και άτομα με ειδικές ανάγκες.
Κάτω από 6: Ελεύθερος

Δικτυακός τόπος: http://bit.ly/2rPT3bZ

Δείτε το εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=SbN_NVbeCtE

Schreibe einen Kommentar