Λος Άντζελες προς Λας Βέγκας, ταξιδιωτικός οδηγός εξερευνά την παγκόσμια πρωτεύουσα της ψυχαγωγίας

0
Λος Άντζελες προς Λας Βέγκας, ταξιδιωτικός οδηγός εξερευνά την παγκόσμια πρωτεύουσα της ψυχαγωγίας

Έχετε την εντύπωση ότι ένα πακέτο περιοδείας στο Λας Βέγκας θα σας βοηθούσε να μειώσετε το συνολικό κόστος των διακοπών σας; Λοιπόν, να σου πούμε ξεκάθαρα ότι δεν έχει σημασία αν πας για πακέτο ή όχι. Δεν πιστεύεις; Συγκρίνετε το Λος Άντζελες με το Λας Βέγκας τα πακέτα μας που προσφέρονται από διαφορετικούς τουριστικούς πράκτορες. Το μόνο που έχει σημασία είναι την ώρα που επισκέπτεστε το Λας Βέγκας. Εάν σχεδιάζετε τις διακοπές σας στο Λας Βέγκας την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, θα καταλήξετε να πληρώσετε περισσότερα. Ωστόσο, μπορείτε να διαχειριστείτε ένα φτηνό εισιτήριο για το Λος Άντζελες μαζί μας, καθώς επιβάλλουμε μια ελάχιστη χρέωση υπηρεσιών και συχνά μειώνουμε το τέλος εξυπηρέτησης όταν τα αεροπορικά εισιτήρια αυξάνονται τις εορταστικές περιόδους.

Ποια είναι η καλύτερη εποχή για να επισκεφτείτε το Λας Βέγκας; Σχεδιάστε το είτε μεταξύ Μαρτίου και Μαΐου είτε μεταξύ Σεπτεμβρίου και Νοεμβρίου. Την άνοιξη και το καλοκαίρι βλέπουν μέτρια θερμοκρασία, καθώς και ο πληθωρισμός των αεροπορικών εισιτηρίων και των καταλυμάτων σε ξενοδοχεία είναι στο χαμηλότερο επίπεδο.
Πώς υποδέχεται τους επισκέπτες η άνοιξη; Λοιπόν, η άνοιξη δεν έχει να κάνει μόνο με έναν ευχάριστο καιρό, αλλά χαρακτηρίζεται από μια ποικιλία από φεστιβάλ/εκδηλώσεις όπως

  1. Σαββατοκύριακο NASCAR (Μάρτιος)
  2. Ζήτω το Λας Βέγκας (Απρίλιος)
  3. Βραβεία Academy of Country Music Awards (Απρίλιος)
  4. Vegas Uncork’d (Απρίλιος-Μάιος)
  5. Helldorado Days (Μάιος)
  6. Μουσικά Βραβεία Billboard (Μάιος)

Ελπίζω να βρήκατε τις πληροφορίες σχετικά με Ταξίδι από Λος Άντζελες στο Λας Βέγκας βοηθητικός. Μοιραστείτε την εμπειρία σας και βοηθήστε τους συνταξιδιώτες. Θυμηθείτε, το κερί δεν χάνει ποτέ τη φωτεινότητά του μοιράζοντας το φως του. Βοηθήστε και λάβετε βοήθεια.
Θα επιστρέψουμε ξανά με περισσότερους ταξιδιωτικούς οδηγούς, αποδεδειγμένες συμβουλές και κόλπα που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις διακοπές σας, μέχρι τότε αντίο!

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar