Καλύτεροι συγκεντρωτές πτήσεων για μέγιστη εξοικονόμηση

0
Καλύτεροι συγκεντρωτές πτήσεων για μέγιστη εξοικονόμηση

Πριν εξερευνήσετε τον τρόπο με τον οποίο ένα πρόγραμμα συγκέντρωσης πτήσεων βοηθά τους χρήστες να εξοικονομούν χρήματα στις αγορές αεροπορικών εισιτηρίων, θα σας ενδιέφερε να μάθετε τι ακριβώς είναι το πρόγραμμα συγκέντρωσης πτήσεων και πώς λειτουργεί.

Τι είναι οι αεροσυγκεντρωτές πτήσης;

Ο συναθροιστής πτήσεων είναι μια μηχανή αναζήτησης μεταδεδομένων που αντλεί δεδομένα από ταξιδιωτικούς προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένων αεροπορικών εταιρειών και OTA (Διαδικτυακά Ταξιδιωτικά Γραφεία). Έχει τον αλγόριθμό του για την ανάκτηση δεδομένων. Σε αντίθεση με την Google που ανακτά δεδομένα από οποιονδήποτε ιστότοπο, ανεξάρτητα από τον τομέα ή τον κλάδο του, η μετα-αναζήτηση πτήσεων ή ταξιδιών ανακτά δεδομένα από ταξιδιωτικούς ιστότοπους ή προμηθευτές. Αφού τρέξει επιτυχώς σε αυτούς τους ιστότοπους, συγκεντρώνει δεδομένα σχετικά με την αναζήτηση του χρήστη και τα εμφανίζει σε ένα μέρος. Συγκρίνετε όλα και επιβεβαιώστε την κράτησή σας με την καλύτερη προσφορά που ανταποκρίνεται στην επιλογή σας.

Αυτός ο ιστότοπος έχει το βασικό χαρακτηριστικό ότι είναι τεράστιος και εκτεταμένος, καθώς καλύπτει σχεδόν κάθε αεροπορική εταιρεία. Αυτό έχει διευκολύνει τους πελάτες. Δεδομένου ότι ξέρουν τι θέλουν, το να δίνουν τώρα μια επιλογή να διαλέξουν από τα καλύτερα είναι σαν το ασήμι σε μια πιατέλα. Είναι ικανοποιημένοι που γνωρίζουν ότι επιλέγουν και κάνουν κράτηση στη χαμηλότερη τιμή.

Αυτοί οι συντελεστές συγκέντρωσης πτήσεων κερδίζουν τα έσοδά τους μέσω προμήθειας, όπως όταν ένας πελάτης κάνει κράτηση για ένα αεροπλάνο μέσω αυτών. Επίσης πληρώνονται με κλικ. υπάρχουν τόσα πολλά διαθέσιμα προγράμματα συγκέντρωσης πτήσεων, αλλά θα εξετάσουμε ορισμένους ηγέτες όπως το Kayak, το Momondo, το Skyscanner, το TripAdvisor και την Agoda.

1. Skyscanner

Το Skyscanner είναι μια μηχανή μετα-αναζήτησης και χρησιμοποιείται επίσης ως ταξιδιωτικό γραφείο με έδρα τη Σκωτία. Σας επιτρέπει να κάνετε αναζήτηση χωρίς συγκεκριμένο προορισμό. Αυτό δείχνει τώρα όλες τις φθηνότερες πτήσεις που είναι διαθέσιμες για τις ημερομηνίες που αναζητάτε. Το Skyscanner σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε και να σας δίνει τη δυνατότητα να αναζητάτε φθηνές πτήσεις που γενικά δεν υπάρχουν, αλλά σε περίπτωση που αποφασίσετε να μεταβείτε απευθείας σε αυτό, και μπορείτε να επωφεληθείτε.

Αυτό το πρόγραμμα συγκέντρωσης πτήσεων είναι ιδανικό για τους περισσότερους ταξιδιώτες που χρησιμοποιούν το Skyscanner για να βρουν τις πτήσεις τους. Παρόλο που δεν δέχονται πληρωμές, ούτε κάνουν κρατήσεις, μπορούν να σας ανακατευθύνουν στον ταξιδιωτικό πάροχο που έχετε επιλέξει, ώστε να μπορείτε να κάνετε κράτηση απευθείας μαζί του.

Skyscanner

2. Momondo

Αυτό το πρόγραμμα συγκέντρωσης πτήσεων έχει αποδειχθεί από τα πιο αξιόπιστα, ειδικά όταν προσπαθείτε να βρείτε τη φθηνότερη επιλογή ή κάτι αρκετά κοντά στη φθηνότερη που είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή. Είναι γνωστό ότι το Momondo έχει μια φιλική διεπαφή χρήστη που σας επιτρέπει να κάνετε αναζήτηση με βάση τη συμμαχία συχνών επιβατών που είναι τόσο χρήσιμη όταν ανυπομονείτε να συγκεντρώσετε πτήσεις.

Το Momomdo είναι μοναδικό και μεταξύ των κορυφαίων προτεινόμενων ταξιδιωτικών τοποθεσιών και μπορεί να κάνει αναζήτηση διπλάσια και, σε ορισμένες περιπτώσεις, τριπλάσια από τον αριθμό των αναζητήσεων που χρησιμοποιούνται από τους άλλους ιστότοπους κρατήσεων.

momondo

3. Καγιάκ

Το Kayak είναι ένα από τα πιο δημοφιλή aggregators που ανακαλύφθηκε ότι είναι πολύ αποτελεσματικό στην εύρεση φθηνών πτήσεων για πελάτες. Είναι πιο προηγμένο και έχει πολλές επιλογές που σας επιτρέπουν να τροποποιήσετε την αναζήτησή σας. Είναι απλό στη χρήση και μπορεί να αντλήσει πληροφορίες από μια μεγάλη ποικιλία πηγών

Οι άνθρωποι που έχουν χρησιμοποιήσει το Kayak για να κάνουν κάποια έρευνα και να κάνουν κράτηση για ένα βασικό αεροπορικό εισιτήριο μπορούν να μαρτυρήσουν ότι ήταν πολύ βολικό για αυτούς ενώ το χρησιμοποιούσαν. Μπορείτε να κάνετε κράτηση σχεδόν για οποιαδήποτε μέθοδο ταξιδιού στο καγιάκ. Ο ιστότοπός τους μπορεί να αναζητήσει τα αποτελέσματα πολύ γρήγορα, και ότι επίσης ο ιστότοπος και η εφαρμογή για κινητά είναι φιλικά προς το χρήστη.

Το καγιάκ έχει ένα μειονέκτημα αφού δεν έχει πρόγραμμα επιβράβευσης επειδή είναι μόνο μια μηχανή αναζήτησης. Δεν σας επιτρέπει να κάνετε κράτηση απευθείας στον ιστότοπό της.

ΕΙΔΟΣ ΞΥΛΙΝΗΣ ΒΑΡΚΑΣ

4. TripAdvisor

Το TripAdvisor έχει εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες διαδικτυακές πλατφόρμες ταξιδιών στον κόσμο που λειτουργούν τόσο έναν ιστότοπο όσο και μια εφαρμογή για κινητά. Περιλαμβάνει περιεχόμενο που δημιουργείται από χρήστες και έναν ιστότοπο σύγκρισης-αγορών. Οι περισσότεροι πελάτες το χρησιμοποιούσαν για να βρουν τις φθηνότερες πτήσεις με τις χαμηλότερες και φθηνότερες διαθέσιμες τιμές πτήσεων.

Το TripAdvisor βοηθά τόσους πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να σχεδιάσουν ένα τέλειο ταξίδι και πάντα καταλήγουν ικανοποιημένοι με το να το κάνουν.

Έχει τη δυνατότητα να προσφέρει online κρατήσεις για ξενοδοχεία, εστιατόρια, τροφοδοσία ταξιδιωτικών δαπανών, καταλύματα και προηγούμενη κράτηση μεταφοράς. Το TripAdvisor τείνει να συγκεντρώνει το πάθος των ανθρώπων σε ένα μέρος, δεδομένου ότι είναι επίσης μια εταιρεία ταξιδιωτικών οδηγών.

Tripadvisor

5. Agoda

Αυτή φαίνεται να είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πλατφόρμες στον κόσμο που χρησιμοποιούνται από ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Η Agoda έχει ειδικευτεί στις περισσότερες χώρες που βρίσκονται στην Ασία, καθώς βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία στη Σιγκαπούρη. Είναι ένας εξαιρετικός συναθροιστής πτήσεων, καθώς τυχαίνει να είναι πολύ γρήγορος και η πιο ασφαλής πλατφόρμα για χρήση.

Η Agoda τυγχάνει να έχει προσφορές και εκπτώσεις στις πτήσεις της, σε καθαρά ξενοδοχεία και σπίτια και οι τιμές τους είναι οι καλύτερες εγγυημένες. Έχουν μια επιλογή όπου μπορείτε να ακυρώσετε ταξίδια και πτήσεις δωρεάν χωρίς επιπλέον κόστος, και για να είμαι ειλικρινής, αυτό ακούγεται συναρπαστικό για τους πελάτες του.

Αφού συζητήσαμε για το TripAdvisor, το Kayak, την Agoda, το Skyscanner και το Momondo, μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι αυτά τα προγράμματα συγκέντρωσης πτήσεων είναι πραγματικά χρήσιμα και επηρέασαν θετικά τη ζωή μας. Κάνοντας το ταξίδι τόσο εύκολο και αποτελεσματικό, δεν μπορεί κανείς να ανησυχεί τόσο πολύ όταν πρόκειται να επισκεφτεί έναν προορισμό στον οποίο δεν έχουν ξαναπάει. Έχει επίσης κάνει τη ζωή των ταξιδιών πιο εύκολη, επειδή μπορείτε να το κάνετε αυτό στην άνεση του σπιτιού σας.

Agoda

Πλεονεκτήματα των αεροσυγκεντρωτών πτήσης

  • Είναι ασφαλές και ασφαλές να κάνετε online κράτηση για τις πτήσεις σας
  • Περισσότεροι προμηθευτές, ανταγωνιστικές τιμές και περισσότερη οικονομία
  • Σας βοηθά να διαχειριστείτε ολόκληρο το ταξίδι. Μαζί με πτήσεις, μπορείτε να κάνετε κράτηση για ξενοδοχεία, μεταφορές από το αεροδρόμιο και ενοικιάσεις αυτοκινήτων.

Μειονεκτήματα

  • Αυξημένες περιπτώσεις αντιγραφής δεδομένων
  • Μην αναλάβετε καμία ευθύνη για οποιαδήποτε διαφορά με οποιονδήποτε προμηθευτή

Ελπίζουμε να σας φάνηκαν χρήσιμες οι πληροφορίες της μηχανής αναζήτησης meta της πτήσης. Σχολιάστε παρακάτω την εμπειρία σας από την κράτηση φθηνών πτήσεων, τυχόν εισβολές που μπορούν να λειτουργήσουν υπέρ σας ή ρωτήστε.

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar