Καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε την Ελβετία

0
Καλύτερη εποχή για να επισκεφθείτε την Ελβετία

Οι πιο όμορφες χώρες στον κόσμο, οι πιο ρομαντικοί προορισμοί στον κόσμο, οι πιο ειρηνικές χώρες στον κόσμο, οι χώρες με τις καλύτερες ποιότητες ζωής, οι χώρες με το υψηλότερο κατά κεφαλήν ΑΕΠ – Η Ελβετία κάνει το δρόμο της σε κάθε καλή λίστα .

Εάν σχεδιάζετε μια επίσκεψη στη χώρα, διαβάστε τις προτάσεις μας σχετικά με την καλύτερη στιγμή για να επισκεφθείτε την Ελβετία.

Γρήγορα στοιχεία: Καλύτερη ώρα για επίσκεψη

Γεωγραφική θέση Μεταξύ γεωγραφικών πλάτη 45° και 48° Β και γεωγραφικών μήκων 5° και 11° Α
Τύπος κλίματος Εύκρατο κλίμα
Υψηλή περίοδος Ιούλιος έως Αύγουστος
Περίοδος χαμηλής ζήτησης Οκτώβριος έως Μάρτιος
Εποχή ώμου Μάιο έως Ιούνιο

Εποχή ώμου: Μάιος έως Ιούνιος

Γενικές συμβουλές: Λόγω του ορεινού εδάφους η διακύμανση του καιρού είναι συχνή. Μάθετε για τον καιρό και την πρόγνωση του καιρού όταν σχεδιάζετε τις δραστηριότητες ή τις περιηγήσεις σας στα αξιοθέατα. Η διατήρηση της ομπρέλας και του αδιάβροχου μπορεί να είναι χρήσιμη.

Ενδέχεται

Θερμοκρασία 65,3°F (18,5°C) έως 47,8°F (8,8°C)
Βροχόπτωση 4,8″
Υγρασία 71
Φως ημέρας 15,1 ώρες
Δείκτης UV 7
Χιονόπτωση 0

Ο Μάιος σηματοδοτεί το τέλος της άνοιξης. Η άνετη θερμοκρασία, η μέτρια υγρασία και το επαρκές φως της ημέρας διευκολύνουν τους ταξιδιώτες να εξερευνήσουν την Ελβετία.

Ιούνιος

Θερμοκρασία 70,9°F (21,6°C) έως 53,4°F (11,9°C)
Βροχόπτωση 5″
Υγρασία 71
Φως ημέρας 15,9 ώρες
Δείκτης UV 8
Χιονόπτωση 0

Ο Ιούνιος σηματοδοτεί την αρχή του καλοκαιριού και είναι μια καλή στιγμή για να εξερευνήσετε υπαίθριες δραστηριότητες όπως πεζοπορία, ράφτινγκ, αλεξίπτωτο πλαγιάς, τζετ βαρκ, κ.λπ. Whit Monday, Corpus Christi και Independence of Jura είναι οι δημοφιλείς εκδηλώσεις τον Ιανουάριο.

Εποχή αιχμής: Καλοκαίρι (Ιούλιος έως Αύγουστος)

Γενικές συμβουλές: Επειδή αυτή είναι η περίοδος αιχμής, επιβεβαιώστε την πτήση και την κράτηση ξενοδοχείου σας εκ των προτέρων. Συμπεριλάβετε δροσερά και ζεστά ρούχα. Φοράτε ένα αντηλιακό και μείνετε ενυδατωμένοι, μήπως σας επηρεάσει η ζέστη.

Ιούλιος

Θερμοκρασία 75,2°F (24°C) έως 57,2°F (14°C)
Βροχόπτωση 4,9″
Υγρασία 71
Φως ημέρας 15,5 ώρες
Δείκτης UV 8
Χιονόπτωση 0

Η θερμοκρασία αυξάνεται λίγο, αλλά παραμένει σε διαχειρίσιμο εύρος τον Ιούλιο. Χώροι πεζοπορίας, ράφτινγκ, αλεξίπτωτου πλαγιάς και τζετ-μποτ μαρτυρούν καλό πλήθος. Το Paléo Festival De Nyon (μουσικό φεστιβάλ) και το Φεστιβάλ Ζυρίχης είναι οι δημοφιλείς εκδηλώσεις τον Ιούλιο που δεν πρέπει να χάσετε.

Θα σας αρέσει να διαβάσετε αυτό: 10 καλύτερα μέρη για επίσκεψη στην Ασία

Αύγουστος

Θερμοκρασία 73,9°F (23,2°C) έως 56,8°F (13,8°C)
Βροχόπτωση 4,9″
Υγρασία 74
Φως ημέρας 14,2 ώρες
Δείκτης UV 7
Χιονόπτωση 0

Ο Αύγουστος είναι μια από τις καλύτερες εποχές για να επισκεφθείτε την Ελβετία. Το κλίμα δεν επιφυλάσσει εκπλήξεις. Αν θέλετε να ζήσετε τον εορτασμό της Εθνικής Ημέρας της Ελβετίας, σκεφτείτε να το επισκεφθείτε στις 31 Ιουλίου ή την 1η Αυγούστου, την ημέρα του εορτασμού. Η ημέρα σηματοδοτείται με παρελάσεις με χάρτινα φανάρια, φωτιές, κρεμαστά κορδόνια από ελβετικές σημαίες και πυροτεχνήματα. Τα μπαρ και τα εστιατόρια και άλλοι δημόσιοι χώροι παραμένουν ανοιχτά.

Χαμηλή περίοδος: Οκτώβριος έως Μάρτιος

Γενικές συμβουλές: Συσκευάστε άφθονα μάλλινα ρούχα, όπως σάλια, σιγαστήρες και γάντια. Ορισμένες διαδρομές ενδέχεται να είναι αποκλεισμένες λόγω έντονης χιονόπτωσης και ως εκ τούτου προγραμματίστε το δρομολόγιό σας ανάλογα. Καταναλώστε άφθονο νερό, τσάι ή ζεστό ρόφημα για να παραμείνετε ενυδατωμένοι.

Οκτώβριος

Θερμοκρασία 56,7°F (13,7°C) έως 44,6°F (7°C)
Βροχόπτωση 3,4″
Υγρασία 83
Φως ημέρας 10,8 ώρες
Δείκτης UV 3
Χιονόπτωση 0,3″

Ο Οκτώβριος φέρει τις ήπιες επιπτώσεις του φθινοπωρινού μήνα. Η μέση υψηλή θερμοκρασία τον Οκτώβριο πέφτει, από τους απολαυστικούς 65,8°F (18,8°C) τον Σεπτέμβριο, σε ήπιους 56,7°F (13,7°C). Οι υπαίθριες δραστηριότητες μπορεί να επηρεαστούν εάν θέλετε να αποφύγετε τη βροχή. Ο αριθμός των ημερών βροχόπτωσης είναι 9 με 10 το μήνα.

Νοέμβριος

Θερμοκρασία 45°F (7,2°C) έως 35,6°F (2°C)
Βροχόπτωση 3,1″
Υγρασία 84
Φως ημέρας 9,3 ώρες
Δείκτης UV 1
Χιονόπτωση 3,2″

Ο Νοέμβριος είναι ο τελευταίος μήνας του φθινοπώρου. Ο Νοέμβριος είναι ένας ψυχρός μήνας, αλλά αν τρελαίνεστε για τα καλύτερα αξιοθέατα χιονισμένα βουνά και δέντρα, θα πρέπει να προγραμματίσετε τις διακοπές σας στην Ελβετία τον Νοέμβριο. Είναι η αρχή των ψυχρών και χειμερινών σπορ.

Δεκέμβριος

Θερμοκρασία 38,7°F (3,7°C) έως από 30,7°F (-0,7°C)
Βροχόπτωση 3,3″
Υγρασία 84
Φως ημέρας 8,6 ώρες
Δείκτης UV 1
Χιονόπτωση 7,5″

Ο χειμώνας εντείνεται με περαιτέρω πτώση και άνοδο της θερμοκρασίας και αυξημένες χιονοπτώσεις. Τα Χριστούγεννα και το μεγαλύτερο γιορτασμένο γεγονός της Γενεύης, το Fête de L’Escalade είναι μερικοί από τους κύριους παράγοντες που κρατούν τους ταξιδιώτες ενδιαφέρον να επισκεφθούν την Ελβετία.

Ιανουάριος

Θερμοκρασία 37,2°F (3,7°C) έως από 28,4°F (-2°C)
Βροχόπτωση 2,5″
Υγρασία 83
Φως ημέρας 9 ώρες
Δείκτης UV 1
Χιονόπτωση 7,2″

Ο Ιανουάριος είναι ο πιο κρύος μήνας. Εάν σχεδιάζετε χειμερινές διακοπές στην Ελβετία, αυτή είναι η τέλεια στιγμή. Μην χάσετε το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Χιονιού Grindelwald (17 έως 22 Ιανουαρίου). Οι γλύπτες είναι τα έργα τέχνης τους είναι το επίκεντρο του φεστιβάλ.

Φεβρουάριος

Θερμοκρασία 40,3°F (4,6°C) έως από 29,1°F (-1,6°C)
Βροχόπτωση 2,5″
Υγρασία 78
Φως ημέρας 10,3 ώρες
Δείκτης UV 2
Χιονόπτωση 8,7″

Η θερμοκρασία αρχίζει να ανεβαίνει. Το Καρναβάλι της Βασιλείας είναι το αποκορύφωμα του μήνα. Σας βοηθά να ξεκλειδώσετε την παραδοσιακή ομορφιά της Ελβετίας. Η φήμη του φεστιβάλ το έφερε στον κατάλογο της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO.

Μάρτιος

Θερμοκρασία 49,1°F (3,7°C) έως από 35,1°F (-0,7°C)
Βροχόπτωση 3,1″
Υγρασία 72
Φως ημέρας 11,9 ώρες
Δείκτης UV 3
Χιονόπτωση 5,4″

Ο Μάρτιος είναι ο πρώτος μήνας της άνοιξης. Το σκι στα βουνά των Άλπεων είναι το αγαπημένο πολλών επισκεπτών. Μερικά από τα καλύτερα μέρη στην Ελβετία για εξερεύνηση τον Μάρτιο είναι το Matterhorn (Snow Covered Peak), Chateau De Chillon (Centuries Castle), Jungfrau Area (Alpine Wonderland), Swiss National Park (Home To Woodlands And Falls), Lugano (Italian Influenced Πόλη) και Βέρνη (Μεσαιωνική Αύρα).

Θα σας αρέσει να διαβάσετε αυτό: 7 καλύτερα μέρη για επίσκεψη στην Ευρώπη

παρόμοιες αναρτήσεις

Schreibe einen Kommentar